mandag 29. desember 2008

Blomster i hagen til nyttår !!!Etter en frokost hos min gamle far, (siden lungebet. ikke smitter), kom jeg hjem og siden det ikke er snø i hagen, fikk jeg se etter julerosene mine. Har jo ikke vært ute på lenge. Og jeg trodde ikke mine egne øyne, men fotolinsen fanget inn det utrolige, Helleborus Niger sto med mange knopper, venter antakelig bare på litt værskifte !! Jeg må nok holde den under oppsikt. Og litt lenger bort var det noe blått !! Og jammen var det ikke frk.Primula som hadde tatt feil av årstiden, en slik vanlig stueprimula, kanskje den ikke har vett nok til å vente ?? Ellers var det intet liv å se, og godt er det, for de har jo ikke noe dekke, stakkars. Får håpe clematisene ikke lar seg vekke opp av vinterdvalen !! Hostaene er heldigvis langt nede i jorda.

Tilbake på sofaen, som har vært mitt 'hjem' nå en uke, svetter jo bare jeg leer meg litte grann!! Æsj, nå er jeg LEI.

4 kommentarer:

Unknown sa...

Ja hos meg blomstrer primula også. Vittig.
Men clematisene har desverre kommet med store knopper allerede her. I fjor så ble de satt godt tilbak pga frost i påska ja.
Utrolig flott bilde du har i headingen!

Bjørg 47 sa...

Takk for det. Håper jeg nå snart er frisk nok til å komme meg til denne kollen min, der bildet er tatt fra. En årle morgenstund lenge før det lysner av dag.

Ja mine Clematis ble også satt tilbake, og nå meldes det veeeeeldig kaldt noen dager. Naturen får vi ikke gjort mye med !!!

Marit sa...

Så flott med helleborus i blomst til jul da, Bjørg! Her er det grisekaldt, og minus 12 grader. God bedring!

Som mine dager er sa...

Det er nesten så man kan gå seg vill i årstidene selv. Det har ikke vært mye snø i trøndelag som har minnet om jul og vinter, gitt. Skal ut å kjøpe meg primulaer etter jul, bare for å pynte litt opp med farger.

Håper formen snur seg fort slik at 2009 blir enkel å ta fatt på.

GODT NYTT ÅR, BJØRG!

Klem fra Marit