torsdag 4. desember 2008

Hagemøte i Porsgrunn


Det blir mye hage når Skien og Porsgrunn har møter dager etter hverandre. Det ble en hyggelig kveld med ILW som viste og kåserte om dagliljer/liljer. Hun kan jo så mye om det meste, og foredrar på en avslappende måte, som gjør at vi sitter fengslet. Siden liljer er en av mine favoritter, var det ekstra interessant for meg. Det eneste med disse plantene er jo at liljebillene kan være ganske glupske, og i høst var det utrolig mange av dem rundt avblomstrede stilker. Noen fikk jeg tatt, men jammen må jeg følge nøye med til våren. Maurkverk skal jo være effektivt, kanskje det er det rette allerede når de begynner å skyte !!
Jeg lot meg overtale til å ta et tillitsverv, også, ikke lett å vri seg unna, men det går vel. Gode støttespillere er det iallefall, ja, jeg ble bare spurt om sekretær-vervet. siden jeg tidligere har vært, så vet jeg jo sånn ca hva jeg går til.

Ellers er det jammen knopper på orkideen som nettopp er avblomstret !!

4 kommentarer:

Miamaria sa...

Gratulerer med vervet! ;) Jeg har også sagt ja til å bli sekretær her hos oss, men vi får se hva som skjer. Årsmøtet er ikke før i januar. Jeg synes sekretær er det artigste vervet, jeg. :)

Marit sa...

Gratulerer med vervet! Vi er flere i samme båt skjønner jeg ;)

I hagelaget her skal vi ha ILW som skal holde foredrag i juni. Jeg gleder meg allerede! :-)

Som mine dager er sa...

Hei Bjørg

Hjertelig takk særdeles hyggelig kommentar på bloggen min. Det varmer et bloggerhjerte å vite at noen setter pris på det jeg skriver og bildene mine. Jeg kunne ingenting om fotografering da jeg startet bloggen, men det har blitt en lidenskap for meg nå. Jeg er sterkt inspirert av min kjære Handyman som lager nydelige naturbilder, mens jeg tar nesten bare macro-bilder (nærbilder).

Boggen til hans finner du her:

http://ivarivrig.blogspot.com/

Synes du har det riktig så fint her inne jeg, med deilige fargetoner og fornøyelig lesing. Jeg har en stor lidenskap for blomster og alt som gror i jord, men kan dessverre ikke nok enda. Men det kommer nok, det er vel bare å lese innleggene dine så øker vel kompetansen betraktelig ;-)

Ha en flott dag.

Klem fra Marit

Pernille sa...

Gratulerer med vervet! Må jo morsomt å være med på dette!

Jeg bare elsker orcideer. Hele vidusrekka står full av dem og ingen vil komme med blomster. Vet da i all verden ikke hva jeg gjør galt. Men jeg håper fremdele;)

Ha ei kjempekos helg:)