tirsdag 23. desember 2008

julemeny ?


Julemenyen iår ser ut til å bli tabletter og mixture, mens gubben skal kose seg med kveite ++ Ikke engang cognac eller akevitt smaker !!! Og det ble ingen brente mandler eller Marits konfektaprikoser !! Det beste må være at dette er en overgang. Bronkitt/lungebetennelse blir man normalt bra av, og godt er det at vi ikke er sammen med noen i julehøytiden. Vi har valgt å være alene på hytta, men nå vet jeg ikke om jeg engang orker å kjøre de to timene oppover i morgen. Får se an dagsformen.

Jeg fikk en flott bukett med røde juletulipaner av min datter på Strømmen, så jeg kan kose meg med dem, uansett.

Vil ellers ønske alle som er innom

En riktig god julehøytid.

6 kommentarer:

Mokki sa...

God jul til deg også! Du har fått hjelpemidler ser jeg :)

Randines hageblogg sa...

God jul og god bedring.....

hildeG sa...

Uuuusj for en stusslig julemeny, da! Sender en stor pakke med medfølelse. (Og litt faglig undring over medisinene dine, selv om det ikke raker meg, da... Bronkyl er slimløsende,Cosylan er hostestillende - merkelig å skulle ta begge deler? Men Cosylan er kanskje til natta, det er jo greit å sove litt også. Abboticin er noe herk, kvalme blir de fleste. men du tåler vel ikke penicillin, siden du har fått det. God bedring i alle fall!)

Bjørg 47 sa...

Faglig kan jeg si at Bronkyl fikk jeg av apoteksøstra mi FØR jeg kontaktet legen,Cosylan er 4 ganger daglig. Abboticin, vel jeg er ikke allergisk mot penicillin, vet ikke hvorfor jeg fikk det, men da fikk jeg forklaring på at jeg har vært litt kvalm i ettermiddag. Takk for det , (og mørkhudete leger skal jeg ikke si mye om ) Og til en dundrende hodepine som kommer en gang i døgnet, tar jeg paracet og ibumetin, det hjelper iallefall. Uff dette ble da så veldig i denne siste førjulstid.

En riktig fin juletid ønsker jeg deg og dine.

Anonym sa...

Huff da. Håper det går over fort sånn at du kan nyte litt annen julekost også.

Som mine dager er sa...

Kjære Bjørg

Tusen takk for hyggelig kommentar. Det var mindre hygglig å høre at du har lungebetennelse, men jeg håper for din del at du raskt finner veien tilbake til ditt friske jeg.

De beste ønsker for julen og helsen.

Klem fra Marit