tirsdag 9. desember 2008

Årets juleroseer innkjøpt, endelig. Så får andre juleblomster vike. Til en pris av 179,-, men var dyrere i fjor, men den gang fikk jeg jo et par ekte snilebarn på kjøpet, som slimet seg opp til kanten av potta.!!!

Ellers var det krumkakesteking hos min mor i går kveld. Hun er 87 år, men hadde satt dobbel porsjon, og min datter og min søster stekte, mens jeg drakk kaffe, og min mor gikk til og fra for å se om det ble ordentlig gjort !!Bra arbeidsfordeling, synes jeg, som attpå fikk smaksprøver med hjem uten innsats !! Kanskje jeg skulle sette et par deiger, jeg også, i morgen eller til uken ! Det er ikke mange innom her, så mange kaker er det ikke nødvendig å ha, heldigvis. Men småfuglene skal vel ha litt etter jul !!

4 kommentarer:

Marit sa...

Jeg så også juleroser hos Mestergrønn i dag, og de var svinedyre. Jeg får sitte på gjerdet og tenke litt på de tror jeg...Koselig med julebakst sammen med familien :)

Ps. du har fått en utmerkelse!

Utmerkelsen står for dette her:"Denne bloggen investerer i og tror på NÆRHET- nærhet i rom, tid og forhold! Disse bloggerne er usedvanlig sjarmerende og søte, og formålet er å finne og å være venner. De er ikke opptatt av utmerkelser og selvhevdelse. Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelser er kuttet, vil enda flere vennskap ha forplantet seg. Vær vennlig å gi litt ekstra oppmerksomhet til disse! Gi denne utmerkelsen til åtte bloggere, som igjen må velge seg åtte nye. Inkluder denne teksten på utmerkelsen deres".

Bjørg 47 sa...

tusen takk

Randines hageblogg sa...

Så flott vinterbilde du har fått i bloggen din, det var virkelig idyllisk!

Ha en fin førjulstid....

IngunnBW sa...

Jeg falt pladask for det stemningsfulle vinterbildet ditt i headingen. Lurer på hva som befinner seg innover der det er mørkt... Kanskje det bor en nissefamilie der? Eller annet småfolk. Man kan aldri vite :)