lørdag 10. januar 2009

Kolletur 2


Årets andre tur til Ulvskollen var enda et bevis på hvor skrullete det går an å bli. Å sette vekkeklokka på kl 6, start på turen kl halv 7, i fullmåneskinn, men behov for lykt, radioens morgensending på øret, minus 11 ved start, pluss 2 ved ankomst Brynhildsbu.Det er jo bare 'skrullinger' som synes dette er en fin start på en frilørdag !! Og jammen var vi 8 skrullinger som kunne sitte med morgenkaffen til spraking av ved i ovnen. Og sååå deilig samvittighet når man etter tre timer kan sette seg foran PC'n hjemme i egen stue, full av energi. Utrolig hvordanb det hjelper på sjel og sinn med en slik morgenstund. Dessverre gikk jeg samnmen med et par ned igjen, så jeg fikk ikke tatt bilder som jeg hadde tenkt.
Hjemme i vinduskarmen blomstrer orkideer, Hippeastrumen viser farge, bare to klokker på den ene, men pytt, den var jo nesten gratis. Surfing på interiørblogger er 'fali'. Det blir nok enkelte endringer i huset i vår. må bare gjøre det så ubemerket som mulig. Ikke lett når vi begge er glad i gamle ting, ikke mye sprell en kan gjøre i en 48 kvadrat stor leilighet, men noe finner jeg nok på, skal du se. Jeg sitter og NYTER disse bloggene til unge mennesker, og lar meg påvirke.

2 kommentarer:

Inger Karin sa...

Så sprek du er da? Tror jeg må komme meg ut etterhvert jeg også. Er mye flinkere om sommeren. ;-)

Harryford sa...

Ja så flink du er Bjørg, trimmer og finner tid til dine foreldre!!! To toppturer allerede nå på denne tiden av året!

Jeg "hopper" over Max Manus - har på en måte fått "overdose" av krigen fra barns ben av! Mange av slekta som "var med", både i Norge og utlandet!!! Lite personlig godt kom ut av det!!! Både for de det gjalt, og noen av, deres etterkommere!

Jeg setter mye mer pris på filmer/bøker/tv som forteller den historien om krig, - men det "selger" ikke!!!

Nei la oss heller inspires av ungdommens kreativitet og energi! ;-)

Ha en riktig fin søndag Bjørg!