fredag 27. mars 2009

AFP-pensjonist- en ny tidsepoke

Gave fra mine tre barn
Nydelige perleblomster
En minnerik gave fra en god venn, selv vinflasken hadde sykkelmotiv !!
Gavekort og konfekt


Endelig kunne jeg sette fra meg postbilen for siste gang, og trekke et lettelsens sukk. En jobb der det har vært store endringer, som sliter i stykker kropp og sjel. _Alt det sosiale har forduftet, ihvertfall i min gruppe, og jeg kunne gå ut fra arbeidsplassen med hevet hode. Jeg har gjort så godt jeg har kunnet, noe tilbakemeldinger fra kundene mine tyder på har vært bra nok. Det ble mange hyggelige 'takksigelser' underveis på denne siste arbeidsdagen. Og noen gaver fikk jeg jammen også. Det skal så lite til for å føle seg verdsatt !! Værgudene var dessverre ikke på lag med meg idag, for det kom snø og vind, men heldigvis ikke så kaldt, selv om vinden var ganske gjennomtrengende. Jeg har tatt bilde av gavene jeg fikk idag, med unntak av to kakestykker fra en god og hyggelig kunde.

En ny epoke av mitt liv begynner i morgen, og jeg starter med en kolletur !!

11 kommentarer:

Petunia sa...

Gratulerer med pensjonist tilværelsen. Jeg tror du kommer til å få det så travelt at du ikke kommer til å fatte at du hadde tid til å være i jobb:)
Det er veldig individuelt hvor lang tid denne 7 fjells turen tar. Dette er jo et arrangement der man enten går alle 7 eller 4 av fjellene. Men hvert og ett av fjellene er flotte turer og kan nytes hver for seg.

Anonym sa...

Til lykke, du får det sikkert kjempefint som pensjonist. Du har gjort ditt, no kan du tenke på deg sjølv og dine!

krepsemor sa...

Til lykke med pensjonisttilværelsen! Du har en fin tid foran deg, der bare DU bestemmer dagen din! (Stort sett i alle fall) Posten er ikke den arbeidsplassen den en gang var! Jeg har en bror som ble overtallig for noen år siden, og de som ble igjen etter siste runde med nedbemanninger fikk et mye større område å dekke inn! Jeg tror nok det har vært mye pes for dere! Men nå kan du senke skuldrene og kose deg! Nå er det du som er sjef over dagen din! Kos deg med mann og barn og barnebarn du, og blomstene og hagen!

Kirsten sa...

Til lykke som pensjonist !
Håper du får mange flotte kolleturer :)

Som mine dager er sa...

For et vendepunkt. For en dag. Blir så rørt på dine vegne Bjørg. Det blir nok litt ambivalente følelser i tiden som kommer, tror du ikke?

Av en merkelig grunn tror jeg ikke du er typen som vil kjede deg framover. Du har nok agendaen full av gjøremål og aktiviteter. Og vettu: det unner jeg deg. Kos deg så utrolig masse.

Klem fra Marit

Iris sa...

Gratulerer som pensjonist! Du har jo gledet deg til dette, så jeg er sikker på at du vil få fine dager fremover :-)

Anonym sa...

Grattis med dagen, og med å ha gitt deg med jobben mens du er i form til å bruke og nyte hagen og Kollen og livet i sin alminnelighet i lange tider ennå. Kos deg!

Bønna sa...

Så flott, tror du har fortjent å kunne senke skuldrene. Gratulerer og håper du får fine dager fremover.

hajal. sa...

Gratulerer som pensjonist!
Eg er sikker på at ei aktiv dame som du får ei rik og trivelig tid framover. Lukke til.

PS!
Kodeordet her idag var hajac - nesten som å skrive sitt eige nick.....

potentilla sa...

Gratulerer, så deilig :)

Linnemi sa...

Gratulerer!
Jeg regner ikke med at du kommer til å ha problemer med å fylle fritiden. ;)