lørdag 14. mars 2009

Våren er fortsatt fraværende

Fra Ulvskollen
Oscar
Jeg begynner nesten å tro på vedkommende som nevnte at våren er avlyst i år. Da det på torsdag kom ytterligere 10 cm klissvåt slapsesnø, var det nesten til å grine av.Det beste jeg fikk ut av det var turen til Siljan med snøtunge trær som lyste opp langs veien, og vi kunne kommentere at vinteren er vakker, allikevel.

MEN hagen er fortsatt dekket med masse snø, så jeg kjøpte meg perleblomster og påskeliljer på Plantasjen idag , bare for å markere at våren SKAL VÆRE UNDERVEIS !!

Dagens tur til kollen i tykk tåke før vi kom over tåkehavet var behøvelig, og vi kunne nyte knallblå himmel og 'vårsol'?! På vei ned tryna jeg og skrubbet meg i panna og på kinnet, skulle ikke tro jeg hadde passert førpensjonsalderen ?!

Ukens glede var besøk av min datter og Oscar i anledning bursdagen min på onsdag, det blir for sjeldent, men desto bedre når de kommer. Dagene går fortere enn noensinne, og siden jeg sendte mannen til England på guttetur, har jeg dagene til fri disposisjon.

2 kommentarer:

Iris sa...

Ja det er skrekkelig så mye snø som det fortsatt er her også. Hvis våren er avlyst, så blir jeg deppa. Huff, du må ikke skrive sånt ;-)

Bjørg 47 sa...

Iallefall lar den vente på seg, den luringen !!!